Sidste skoledag

Sidste skoledag ansigtsmaling!

Sidste skoledag er en hel fest for det meste af danmarks, unge fra folkeskolens 9. klasse. Og ansigtsmaling på selve dagen er et kæmpe hit!

Ansigtsmaling til sidste skoledag

Bestil ansigtsmaler‘en Anders til din klasses sidste skoledag!

Danmarks unge syntes det er utroligt sjovt at få lavet ansigtsmaling, og ansigtsmaling hitter ekstremt på sidste skoledag, for folkeskolerne. De unge syntes det er sjovt at sætte lidt gang i løjerne med et par streger, måske en kat ? i ansigtst.

Hvis du nu er en af dem som der sidder og tænker på at det kunne være fedt med en ansigtsmaler, til din klasses sidste skoledag, så hold endelig ikke dig selv tilbage med at kontakte mig!

Ansigtsmaling Hvordan ?

Når du bestiller mig, kommer jeg med mit setup af ansigtsmaler grej, til en stor omgang ansigtsmaling. Jeg er altid frisk på sjove idéer, så hvis du har en skør idé så sig endelig til og så finder vi på noget sjovt sammen.

Vi aftaler hvordan arrangementet skal forløbe, og normalt ved ansigtsmaling til sidste skoledag, så sidder jeg på skolen, eller i en park (efterfølgende) og laver ansigtsmaling på alle de færdige folkeskole elever.

Book en ansigtsmaler Her

You may also like...