Ansigtsmaler - Grimas Ansigtsmaling Sminke

GRIMAS Ansigtsmaling

GRIMAS Ansigtsmaling

GRIMAS vandsminke:

er et vandsminke produkt. GRIMAS vandsminke (ansigtsmaling) indeholder ingen kemiske konserveringsmidler. GRIMAS er parfumefri, og der er kun anvendt farvestoffer fra den strengeste kategori (EEC/76/768) hvilke er tilladt at bruge i nærheden af øjne og mund. GRIMAS anvendes på samme måde som andre vandsminkefarver
GRIMAS produkter er glutenfri og uparfumerede.

Produktbeskrivelse og emballage

Ansigtsmalingen GRIMAS Water Make-up (Pure)* er en uparfumeret, glutenfri vandbaseret makeup uden kemiske konserveringsmidler. Den er beregnet til ansigts sminkning og body-painting. Water Make-up (Pure) leveres i paletter med 6, 12 eller 24 x 2,5 ml dåser. Farverne leveres også enkeltvis i dåser med 15 ml, 25 ml og 60 ml.

Farver

Der er en række matte Water Make-up (Pure) farver plus forskellige farver i perlemor. Farverne kan alle blandes. Basis Ansigtsmaling Water Make-up (Pure) kan lægges direkte på huden, men der kan også påføres et lag hvid GRIMAS Cake Make-up. Det har den fordel, at farverne kan påføres mere jævnt og mere levende, og yderligere kan de også nemmere fjernes på et senere tidspunkt. Cake Make-up tørrer hurtigt og må ikke blandes med Water Make-up (Pure).
*Pure betyder, at det pågældende produkt ikke indeholder nogen form for kemiske konserveringsmidler (som f.eks. parabener) eller halogenholdige organiske bestanddele. ”Pure” produkterne er, i lighed med alle GRIMAS produkter, glutenfri og uparfumerede.

Om GRIMAS Company

Grimas B.V. er en mindre hollandsk virksomhed, der udvikler og fremstiller makeup til professionelle formål og til hobbymarkedet ved hjælp af håndværksmæssige metoder. Det kan være til mange forskellige anvendelser, f.eks. teatermakeup, makeup, skønhedspleje, camouflage og ansigtsmaling. Grimas leverer sine produkter til mange forskellige lande, og distributørerne omfatter virksomheder, hobbyforretninger, balletforretninger, parykmagere og makeupskoler.
* Foruden Holland leverer GRIMAS også til Tyskland, Frankrig, Finland, Italien, Spanien, Irland, Grækenland, Portugal, United Kingdom, Sverige, Danmark, Belgien, Norge, Australien, New Zealand, Hong Kong, Korea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Rumænien, Iran, De Forenende Arabiske Emirater, Qatar og Kina. Grimas blev grundlagt 1. april 1981 af to erhvervsfolk. En tredje partner sluttede sig til i 1983 og den ene partner gik på tidlig pension i 2007, hvorefter en ny tredje partner blev udpeget. Grimas beskæftiger i dag i alt 40 medarbejdere. Virksomheden har adresse i Heemstede. Den yngste medarbejder er 18 år gammel og den ældste 73. Virksomheden beskæftiger et lige antal mænd og kvinder og har også mentalt handicappede blandt sine medarbejdere. Gå til Grimas’s hjemmeside her
http://da.wikipedia.org/wiki/Sminke
Læs ansigtsmalingens historie her

www. Ansigtsmaling – børn .dk
Ansigtsmaler : Anders