Halloween Ansigtsmaling

Halloween Ansigtsmaling

Vær med og oplev en uhyggelig stemning når Anders og børnene begiver sig ud på en spændende og uhyggelig rejse igennem en masse Halloween ansigter!

Halloween Ansigtsmaling

Græskar – Halloween Ansigtsmaling

Hvordan man kan bruge en ansigtsmaler til Halloween?:
Det er altid sjovt med en ansigtsmaler til Halloween, og man kan bruge det på alle mulige forskellige måder, og det er kun fantasien der sætter dine grænser!
Hvis du har en skør idé til Halloween og du mangler en ansigtsmaler for at føre den ud i livet, så tøv ikke med at kontake mig!

Jeg har været medvirkende til et hav af Halloween fester med mit ansigtsmaling og det er altid et stort, stort, hit.

Hvad er Halloween?

Halloween er det engelske ord for allehelgensaften i USA og falder altid på D. 31 Oktober. Det er et amerikansk fenomen som bliver mere og mere kendt i Danmark. Halloween er åndernes nat, og er derfor den aften, hvor du skal begive dig ud i en uhyggelig drømme verden hvor alt er tilladt!

Hvorfor ansigtsmaling på Halloween?

Helt klart fordi børnene elsker det! Det er bare en faq, at børn elsker ansigtsmaling, og når det så til og med er Halloween, og man i forvejen har et flot kostume på, så er det da helt oplagt at have en professionel til at male alle de hovedløse børn.

Jeg elsker at male børn, og du er altid velkommen til at kontakte mig for ansigtsmaling, på Halloween eller ej, børnene elsker det lige meget hvad!

Billeder af Halloween Ansigtsmaling

You may also like...