Bryllup

Bryllup ansigtsmaling

Et bryllup er en helt fantastisk ting, og for mange mennesker er et bryllup noget de voksne aldrig glemmer, men hvad med børnene? Børnene(nogle af pigerne) glemmer nok aldrig prinsessen som skal giftes, men hvad med resten? Det jeg kan tilbyde er en medvirken til en bryllups fest som både børn og voksne aldrig vil glemme! Når jeg kommer og laver ansigtsmaling til et arrangement så er det ihvertfald noget som børnene aldrig glemmer!

Hvad gør det ved mit bryllup når jeg bestiller en Ansigtsmaler?

Det bliver til en fest for både de store og de små, en fest hvor en ansigtsmaler diskret sidder i et hjørne og betjener børnene en efter en, giver dem farverige ansigtsmaler‘ier og prinsesse ansigter. Det gør dit bryllup til en fantastisk begivenhed for børnene , og derved kan de voksne også slappe mere af i deres omgivelser.

Ansigtsmaling

Når jeg kommer og laver ansigtsmaling, har jeg alt med! jeg har mapper med hvor børnene kan vælge deres ansigtsmaling, jeg har et lille bord med(2 borde, 2 stole), en dug, en stander og sminke. Det eneste jeg forlanger er adgang til frisk vand.

Hvorfor en ansigtsmaler?

Fordi børnene elsker det! Ansigtsmaling er bare noget helt unikt, og en oplevelse som ingen glemmer! Så hvorfor ikke til dit bryllup? Book mig nu her.

You may also like...