Om Ansigtsmaling – Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om Ansigtsmaling

Alle disse svar på spørgsmål om ansigtsmaling er baseret på mine egne produkter og mit arbejde.

 • Hvordan får vi ansigtsmaling af?
  Det er ganske enkelt, jeg bruger kun vandbaseret ansigtsmaling så alt det kræver er at vaske det med vand og bruge lidt sæbe, der er dog forskel på farverne og blå og sort er lidt svære at fjerne end de andre, men disse farver fjernes også uden problemer
 • Kan mit barn sove med ansigtsmaling i hovedet ?
  Ja, men det vil sandsynligvis smitte af på puden eller blive gnedet ud i ansigtet
 • Indeholder ansigtmalingen parfume / parabener/ farvestoffer
  Du kan læse mit indlæg om den sminke jeg bruger her den beskriver bestemt hvad der er i den maling jeg bruger og det er helt uskadelig, men jeg kan ikke udelukke at hvis du er meget ekstrem allergier KAN det ske at der kommer en allergisk reaktion, men jeg har ALDRIG hørt om det eller oplevet det.
 • Kan ansigtsmaling gå af tøj?
  Ja. malingen er vandbaseret og kommer let af tøj ved vask.
 • Kan sminken holde til regn / vand?
  Støvregn, ja, men som udgangspunkt er det ansigtsmaling jeg bruger vandbaseret og går af i vand / regn / ved sved.
 • Hvor lang tid tager det at blive ansigtmalet?
  Ca. 3 – 5 minutter pr. person.
 • Hvis du aflyser et arrangement.
  Hvis et arrangement aflyses indenfor 2 uger betales det fulde honorar.
  Hvis et arrangement aflyses indenfor 2 måneder betales halvt honorar.
  Hvis et arrangement aflyses inden 2 måneder før arrangementets dato betales intet honorar. Læs også vores handelsbetingelser.

Ansigtsmaling for børn! Vi tilbyder ansigtsmaling til alle former for arrangementer!