Fastelavn Ansigtsmaling

Ansigtsmaling Fastelavn

Fastelavn er en hyggelig dag, hvor børn og voksne jorden rundt fester sammen. Så hvorfor ikke pimpe dagen op med noget hyggeligt fastelavn ansigtsmaling for børnene imens de voksne sidder og hygger sig over en kop kaffe?

Ansigtsmaling til fastelavn.

Vores ansigtsmalere har malet til et hav af fastelavnfester, og elsker alle de glade børn. Vi tilbyder altid ansigtsmaling i høj kvalitet til børnene, hvilket bringer børnene ind i et magisk univers.
Ansigtsmaling til fastelavn? – Vær i god tid og kontakt os her via telefon eller via vores kontaktformular!

Fastelavn er en hyggelig stund, især med en ansigtsmaler!

Ansigtsmaler Anders:
Jeg har den opfattelse at fastelavn er en super hyggelig tradition i Danmark. En dag børnene slet ikke vil være foruden! Men ikke nok med at det er hyggeligt i sig selv, så føler jeg mig meget beæret over mit arbejde som ansigtsmaler, hvor børnene simpelhent forsvinder ind i deres fantasi .
Min erfaringer er at de fleste børn elsker at blive malet, og det er jo pletten over i’et med ansigtsmaling oveni de flotte kostumer de har på hjemmefra; Ja så bliver det vidst ikke bedre.

Hvad er fastelavn?

Fastelavn er børnenes fest og falder altid syv uger før påskedag (imellem 1. feb, og 7 marts).
Fastelavn er en fest, hvor børn i hele landet klæder sig ud til forskellige skikkelser, de slår katten af tønden, de spiser en masse slik, maler sig i hovederne, og spiser fastelavnsboller.

You may also like...