Jul

Jule ansigtsmaling

Julen er en hyggelig tid, og den består af mange forskellige dage, hvor enten familie, venner / bekendte er sammen i en hyggelig stund. Alle børnene løber glade rundt, og hygger sig, men kunne det ikke være fedt med en ansigtsmaler til at gøre dagen for børnene til noget de aldrig glemmer? Det har du muligheden for nu!


Hvem er ansigtsmaler’en Anders?

Jeg er ansigtsmaler‘en Anders, og jeg tager rundt og laver ansigtsmaling til alle arrangementer, jeg er en glad og rutineret ansigtsmaler som spiller godt sammen med børnene, og virkelig elsker det jeg laver.

Ansigtsmaling er godt til en hver form for arrangement hvor der er børn, og en juletræsfest eller julefrokost er en rigtig god ide at få en ansigtsmaler til at hjælpe med på!

Jeg har stor erfaring med at børnene får en helt utrolig oplevelse når de får lavet ansigtsmaling, og et helt andet univers breder sig. Når ansigtsmaling bliver indblandet er dagen en dag børnene aldrig glemmer, og hvis der er noget der er godt, så er det gode minder!

Du kan altid kontakte mig for et uforpligtende tilbud, enten på email, eller tlf. 31 52 55 21

You may also like...