Ekstra 10% rabat via link

Ønsker du at opnå 10% rabat ved at linke til vores hjemmeside?

Her er en guide til hvordan du gør (to muligheder):

 1. Første mulighed:
  Skriv en artikel på din hjemmeside omkring det kommende event, og gør reklame for at man kan komme og blive malet af en ansigtsmaler til arrangementet. Et eller flere af orderne “ansigtsmaler” skal erstattes med denne HTML kode, så ordet linker direkte til vores hjemmeside:

  <a alt="Ansigtsmaler" href="https://www.ansigtsmaling-born.dk">Ansigtsmaler</a>
  

  Sådan ser det ud i praksis:
  Kom med og bliv malet, når vi får en ansigtsmaler på besøg på søndag!

  Udover dette link i teksten bør der i slutningen af teksten henvises til vores hjemmeside via link denne tekst og link, som også er skrevet i HTML nedenfor:

  <p>L&aelig;s mere om vores ansigtsmaler p&aring; <a alt="Ansigtsmaler" href="https://www.ansigtsmaling-born.dk">www.ansigtsmaling-born.dk</a></p>

  Sådan ser det ud i praksis:

  Læs mere om vores ansigtsmaler på www.ansigtsmaling-born.dk


 2. Anden mulighed:
  Hvis du ikke ønsker at lave en artikel, er at du kan indsætte en reklame på en vilkårlig side på dit domæne. Reklamen fremgår her i HTML:
 <p><strong>Har du brug for en <a alt="Ansigtsmaler" href="https://www.ansigtsmaling-born.dk">ansigtsmaler</a></strong>
 <br>Hos Ansigtsmaling - B&oslash;rn . DK tilbyder vi professionel ansigtsmaling til alle slags arrangementer i hele Danmark.
 <br>Vi har 10 &aring;rs erfaing med ansigtsmaling, og vores ansigtsmalere st&aring;r altid klar til at tage en uforpligtende snak.
 <br>L&aelig;s mere p&aring; <a alt="Ansigtsmaler" href="https://www.ansigtsmaling-born.dk">www.AnsigtsmalingB&oslash;rn.dk</a></p>

<p>
 <br>
</p>

<p>
 <a alt="Logo Ansigtsmaler" href="https://www.ansigtsmaling-born.dk"><img class="alignnone size-full wp-image-841 fr-fic fr-dib" src="https://www.ansigtsmaling-born.dk/wp-content/uploads/2017/06/Logo_Ansigtsmaler.jpg" alt="Ansigtsmaler - Ansigtsmaling Børn . DK Logo" width="254" height="141"></a>
</p>

Sådan ser det ud:

Har du brug for en ansigtsmaler
Hos Ansigtsmaling – Børn . DK tilbyder vi professionel ansigtsmaling til alle slags arrangementer i hele Danmark. Vi har 10 års erfaing med ansigtsmaling, og vores ansigtsmalere står altid klar til at tage en uforpligtende snak.
Læs mere på www.AnsigtsmalingBørn.dk

Ansigtsmaler - Ansigtsmaling Børn . DK Logo