Blå mandag

Blå mandag ansigtsmaling

Klar på noget specielt på din blå mandag? Jeg tilbyder ansigtsmaling til blå mandag elever som syntes at det kunne være lidt sjovere at gå og ligne en løve, eller en sommerfugl på sin blå mandag!

Hvorfor ansigtsmaling?

Fordi det er skide sjovt! Blå mandag er en dag med sjov og skæg, hvor det er hele dagen som spiller ind! Det er ikke alle der vil kunne se det sjove ved ansigtsmaling på deres blå mandag, men hvis du er en af dem som syntes at det kunne være sjovt, så hold endelig ikke igen med at kontakte mig på min kontakt side her!

Hvad er blå mandag?

Blå mandag er ‘mandag’en’ efter de danske skolekonformationer som typisk afholdes imellem april og juni. Blå mandag er en dag hvor skolebørn som er blevet konfirmeret, fejrer at de er trådt ind i de voksnes rækker, de tager ofte ind til en størrere by om dagen for at bruge nogle penge og have det sjovt. Hvor de så om aftenen typisk fester lidt, eller gør sig klar til skolen dagen efter.

Hvis du syntes at det kunne være sjovt med noget ansigtsmaling på din blå mandag, så hold endelig ikke igen med at kontakte mig, for et uforpliktende tilbud på ansigtsmaling. Jeg håber vi ses snart!

You may also like...